10.12.13

Pungesti vs Chevron

Nu am mai scris de mult pe blog dar astazi parca ma trage ceva sa insir cateva fraze intrucat am asa un soi de nemultumire fata de ceea ce se intampla in tara. Imi amintesc de vremea copilariei  si despre jocurile pe care le jucam ; unul din ele se numea "Tarile" Fiecare isi lua un nume  aunei tari  pe care o doreau , chestia este ca majoritatea doreau America .Cel care detinea mingea o arunca in sus si striga " Sa vina , sa vina America"  , cel care purta acest nume trebuia sa prinda mingea  si sa strige alta tara si tot asa. Iata a sosit America- si acum ce facem? Ne uitam , comentam  si lasam America sa-si faca treaba , adica sa i-a pamantul cu voie sau fara de voie.
Ma intrebam daunazi cu ce se aseamana acest  timp pe care il traim ? ! Cu vremea Colectivizarii. Cei care au auzit povesti de la parinti isi pot da seama ce abuzuri au trait in acele vremuri acest popor bland si supus.
 Colectivizarea  s-a produs in anii comunismului ,prin 1950 , Unii au ramasw fara case , fara pamanturi  si fara vite. Cum de s-a intamplat asta ; foarte simplu , veneau decizii de sus  si pana la fiecare sat in parte era interpretata de fiecare cum vroia si impotriva cui vroia.  Bunicului meu i-a fost luata casa sub pretext ca este chiabur  si ca iubeste biserica iar nepotii nu am fost primiti la gradinita din acest motiv, dar din bunatatea bucatareselor beam si noi laptele printre gard. aceasta imagine mi-a  ramas intiparita pana acum. Acest abuz l-a primit intreg poporul roman  de aceea fiecare dintre noi doreste sa stea cat mai departe de politica . Politica in acest moment este facuta de persoane dezinteresate de apararea poporului , a pamanturilor bogate tarii pe care le ravnesc altii.  ,
Sa fie frica de foamete? Nu cred taranii din acea zona au fost saraci dintotdeauna si sau hranit cu ceea ce le-a daruit pamantul sfant pe care l-au lucrat asa cum dumnezeu le-a poruncit din mosi stramosi.
Puterea celor care vor sa jefuiasca tara este de nivel global  ei au interese mult mai mari asupra intregului pamant; fiecare tarisoara este bogata si are resurse variate, Deci totul se poate COTROPI !
Acum ma mai intreb; ce vom fi noi oare ?STAPANI sau ASUPRITI .
 Poate stie cineva  ? eu nu vad un raspuns in viitorul apropiata pentru ca Suntem UN POPOR DATOR pentru multi ani  si va fi foarte greu. Americanii ne-au invatat  ca avem" drepturile omului" dar unde sunt ?
Daca omul de la Pungesti doreste ca pamntul lui sa fie al lui  de ce este impiedicat ?Atunci de ce mai vorbim de PROPRIETATE PRIVATA (ca tot de la americani am invatat-o si pe asta)
 Americanii  sau Chevron sa zic asa  sunt probabil urmatorii nostri STAPANI (dupa turci care ne-au incalecat  vre-o cateva sute de ani) Deci trecem ca vaca la muls  din STAPAN in STAPAN.
CE ESTE COLECTIVIZARE, AMERICANIZARE ? pentru ca este o asemanare foarte mare.
 Daca ai ceva de spus spune-o pe bune.

5 comentarii:

António Je. Batalha spunea...

Estive a ver e ler algumas coisas no seu blog que achei muito interessante,e espero voltar mais algumas vezes,deu para ver a sua dedicação e sempre a prendemos ao ler blogs como o seu.
Gostei de tudo o que vi e li.
Vim também desejar muita paz,saúde e grandes vitórias.
São os votos do Peregrino E Servo.
Abraço.
http://peregrinoeservoantoniobatalha.blogspot.pt/

Anonymous spunea...

Sunt atât de încântat, deoarece căsătoria mea ruptă a fost restabilită, iar soțul meu s-a întors după ce ne-a părăsit pe mine și pe cei doi copii ai noștri pentru o altă femeie. După 8 ani de căsătorie, eu și soțul nostru am fost într-o ceartă sau alta până când în cele din urmă m-a părăsit și s-a mutat în California pentru a fi cu o altă femeie. Am simțit că viața mea s-a terminat și copiii mei au crezut că nu-și vor mai vedea tatăl. Am încercat să fiu puternic doar pentru copii, dar nu am putut controla durerile care mă chinuiesc inima, inima mea era plină de dureri și dureri pentru că eram cu adevărat îndrăgostit de soțul meu. În fiecare zi și noapte mă gândesc la el și îmi doresc întotdeauna să se întoarcă la mine, eram foarte supărat și aveam nevoie de ajutor, așa că am căutat ajutor online și am dat peste un site web care sugerează că Dr.Wealthy poate ajuta să revină la ex. rapid. Deci, am simțit că ar trebui să-l încerc. L-am contactat și mi-a spus ce să fac și am făcut-o apoi a făcut o (Vrajă de dragoste) pentru mine. 28 de ore mai târziu, soțul meu m-a sunat cu adevărat și mi-a spus că îi este atât de dor de mine și de copii, atât de uimitor !! Așa că așa s-a întors în aceeași zi, cu multă dragoste și bucurie și și-a cerut scuze pentru greșeala sa și pentru durerea pe care mi-a provocat-o mie și copiilor. Apoi, din acea zi, Căsătoria noastră a fost acum mai puternică decât a fost înainte, totul datorită doctorului Rich. el este atât de puternic și am decis să împărtășesc povestea mea pe internet, încât dr. Vrăjitor, real și puternic, care mă voi ruga mereu să trăiesc mult pentru a-și ajuta copiii în vremea necazurilor, dacă ești aici și ai nevoie de Ex înapoi sau soțul tău s-a mutat la o altă femeie, nu mai plânge, contactează acum acest puternic turnător de vrăji. Iată contactul său: Trimiteți-l prin e-mail la: Cont: wealthylovespell@gmail.com, vizitați site-ul web http://wealthyspellhome.over-blog.com puteți să-l sunați sau să-l adăugați pe Whats-app: +2348105150446, MULTUMESC Dr.Wealthy

Mariam Max spunea...

Este un privilegiu să împărtășești lumii această mărturie miraculoasă. Sunt Beth Walters din Anglia. Soțul meu a divorțat de mine cu 4 luni în urmă și am fost plin de remușcări pentru că nu știam ce să fac pentru a modifica problemele cu soțul meu. Am căutat ajutor pe internet cu privire la modul în care aș putea obține ajutor în căsnicia mea și am descoperit martori minunați despre VRAJA DE IUBIRE SĂNĂTOSĂ care a fost progresivă cu vrăjile sale. Am luat legătura cu el și iată că Dr.Wealthy mi-a spus că îmi va pregăti o vraja care să-l aducă înapoi pe soțul meu. Eram sceptic, dar nu aveam altă opțiune decât să lucrez cu el. 2 zile mai târziu, soțul meu m-a sunat că se întoarce acasă și din acea zi și până în acest moment, am trăit pașnic. S-a întors acum cu atâta dragoste și grijă. astăzi mă bucur să vă anunț cu toții că acest jucător de vrăji are puterea de a aduce înapoi iubitorii și cel mai surprinzător lucru este că dragostea noastră este foarte puternică acum, fiecare zi este fericire și bucurie. și Nu există nimic ca a fi cu omul pe care îl iubești. Îl voi recomanda pe Dr.Wealthy oricui are nevoie de ajutor. Dacă aveți vreo problemă, contactați Dr.Wealthy, vă garantez 100% că vă va ajuta !!.

wealthylovespell@gmail.com

Scrieți-l pe Whats-app +2348105150446

Blog: http://wealthyspellhome.over-blog.com

Anonymous spunea...

Bună ziua prieteni mă numesc Leshana și sunt asistentă de profesie, eu și logodnicul meu am datat de 6 ani, dar aveam probleme serioase pentru că mama lui nu vrea să ne căsătorim, ea a folosit o metodă diferită pentru a se asigura că fiul nu se căsătorește cu mine până nu se desparte în sfârșit de mine fără nici un motiv, îl iubesc cu adevărat, așa că caut soluție rapidă online și am avut norocul să-l întâlnesc pe dr. Ajayi, un mare jucător de vrăji binecuvântat de strămoșii săi cu super puteri, I-am povestit prin problemă lui și el mie ceea ce provoacă ruptura dintre noi și mi-a spus lucrurile necesare pentru a avea pace din nou în relația mea, i-am urmat toate instrucțiunile și astăzi suntem fericiți căsătoriți și ne așteptăm primul nostru copil. Aveți probleme în casa dvs. matrimonială sau doriți ca iubitul dvs. să se întoarcă după o despărțire, contactați-l acum pe Dr. Ajayi pentru o soluție durabilă pe e-mail: drajayi1990@gmail.com sau numărul Whatsapp / Viber: +2347084887094

annonymous spunea...

Soțul meu plănuia să divorțeze de mine, spunând că s-a săturat de uniunea noastră, am fost surprins pentru că asta a venit dintr-o dată și instinctul meu mi-a spus că ceva nu merge bine, am aflat mai târziu că soțul meu are o femeie afară, l-am întrebat despre asta , s-a enervat foarte tare și a spus că de aceea vrea să divorțăm, a plecat de acasă timp de 6 luni când am văzut contactul doctorului Ajayi, vrăjitorul, o femeie mi-a explicat cum a putut să rămână însărcinată și să aibă un copil propriu cu un medicament pe bază de plante după 9 ani de căsătorie, i-am luat contactul și i-am explicat situația cu soțul meu, mi-a spus că soțul meu a fost manipulat de o forță întunecată, mi-a spus câteva lucruri de făcut și să-mi fac o vrajă, după șapte zile de vrăjeală soțul meu a venit acasă și a rupt hârtia de divorț, acum trăim fericiți, mulțumită dr. Ajayi. Nu vă rușinați de problemele dvs., căutați ajutor și rezolvați-l. Viber / Whatsapp: +2347084887094