16.3.11

Divele de Romania

Ne unesc pe toti , ne dau un aer sincer placut, ne dau siguranta si ne mandrim cu ele pentru ca ele ne unesc in casa si in fata lui Dumnezeu la bine si la rau.
 


Divorteaza divele , se despart , sufera si trebuie sa stie o tara intreaga prin ceea ce trec.  Dar diva noastra de la cratita care se desparte si  o stie doar vantul si pamntul prin ce trece  o aude oare si altcineva.?  Ea nu este mediatizata ca nu ar face reting, firar sa fie de afisaj....nu as vrea sa folosesc nume ca nu vreau , dar stiu ca acum catva ani una din dive era gata sa ceara ajutorul admiratoarelor;  stiind sigur ca are admiratoare peste masura, trebuia sa o aparam sa scandam sa-i cerem drepturile inapoi... adica linistea cea mult dorita. Acum nu stiu se aparase, furase ,e treaba ei.nu judecam decat discutam. Si iata ca linistea sa asternut iar diva a disparut. 
 peste hotare. Bravo , bine jucat ca in filmele americane ;.. ca de nu ravnim noi la tot ce e pe afara. 
 Urmeaza celelalte doua care sunt negre de suparare una mai neagra ca alta . dar cum se face ca ; una vorbeste prea mult si nimic concret, iar cealalta nu vobeste de loc , de loc .... Oare i-a disparut vocea ? nu cred,  dar se poate ca tacerea este totusi un semn.Un semn ca . ea constientizeaza ca undeva este un sfarsit . o prapastie si din tot luxul cu care sa obisnuit,  va trebui sa  spunem asa  "De la sticle cu parfum am ajuns in cort cu fum" Nu  e vinovat nimeni decat insasi persoana sa pentru ca si-a dorit mai mult .Dumnezeu spune sa ne multumim cu putin ca ne va da si mai mult . Pacat sa ai atata libertate si tu sa o doresti pe cea fara hotare. Deci fara granite ce mai...suntem popor liber si aici apar tot americanii, pe care i-am dorit mereu... 
Urmatoarea diva joaca la disperare, un joc urat zic eu , la inceput m-am mirat  de atata tacere la acest divort cu o femeie asa vulcanica.. dar tacerea sa dus    si deja sa ajuns la extreme, femeie stiu ca esti cu gura mare daar priveste cat rau iti faci. Si cum se face ca diva aceasta dorea tot filme in america ... dar cu o conditie . ca mama sa-i dea toata agoniseala    .Ce treaba buna, Stai tu  si  asteapta  moartea  Caprioarei.  Se pare ca prima diva chiar era o Diva. 
Ce mai s-a rupt lantul de iubire... 

Niciun comentariu: