15.5.11

Suspinul inimii

Chiar daca am devenit grabiti in aceste vremuri, mai sunt inca persoane care pot visa, mai sunt tineri care isi lasa amprentele  pe unde trec. Insasi inima de piatra sau din pietricele este a cuiva,  si-a  lasat-o pe asfalt cu suspinul ei cu tot;  fara sa spuna nimanui ca undeva in adancul simturilor sale exista  un suspin o rana sau poate o bucurie. Inima poate suspina din mai multe motive si vreau sa cred ca cel care   si-a lasat inima pe asfalt  era cuprins de bucurie . Manifestul sau este placut surprinde chiar si pe cei mai putini interesati de ceea ce se intampla in jur, chiar si pe cei care au calcat in picioare inima de piatra.  Un gand pur , o inima curata poate face sa rasara inimioare indiferent  unde si cum sunt , doar un copil poate simboliza dragostea sa pe asfalt, neinteresat ca cineva poate calca peste inima sa.  
  Cineva a exclamat   _  "Vai ce inimioara frumoasa"! iar cei care erau in trecere si credeau ca se relaxeaza au intrat intradevar intr-o stare de relaxare si  entuziasm conversand;_"si copilul meu la fel facea cand mergeam la mare". atmosfera dintr-o data  s-a umplut de vorbe minunate intr-un amestec de fraze spuse din inima. 
 Fiecare vorbea , fiecare zambea, si fiecare  a realizat cat de absenti erau in  mijlocul naturii si ca inimile lor erau departe cu gandurile de fiecare zi.  Bogatia noastra sunt copiii,  pentru ca ei ne trezesc la realitate prin spiritul lor curat care ne transmit mesaje ce patrund  in inima noastra fara nici un suspin.

Niciun comentariu: