16.7.10

Sistemul diabolic.


Am inceput sa cadem precum spicele , am inceput sa ne rarim si nu pot sa inteleg de ce si in aceste momente suntem rai si cu suflet amar.
Inchid deschid televizorul si peste tot numai oameni fatarnici , oameni care scot vorbe miselesti si viclene pentru propria lor imagine si pentru propriul interes. Atata timp cat vor fi discutii contradictorii ssi vom arata cu degetul catre vecinul nimic nu va fi in folosul nimanui.
Astazi de exemplu pe un anume post nici nu merita sa-i spun numele era in studio o persoana care vorbea foarte frumos despre rolul mas- mediei, si facea o comparatie spunand; ca daca macar jumate din timpul pe care l-au acordat pentru discutii despre moartea Madalinei Manole sar fi alocat inainte de acest nefericit eveniment , pentru renasterea ei ca artist lasand-o sa inteleaga ca ea are inca treaba pe acest pamant si ca este importanta incontinuare poate ar fi fost inca in viata .
Printre altele acest domn facea referire ca nu se ofera publicului emisiuni de calitate din care acesta sa aiba de invatat ceva . Ce credeti ca a spus realizatoarea:
Suntem un post de stiri si ce sa facem noi acuma sa educam publicul?
Iar eu am sa spun asa ; publicul care ai priveste are deja o educatie si ca emisiunile tv. deformeaza si imprima un comportament neplacut tinerilor care sunt dornici de barfe mai ceva ca tata Marita de la radiosant.
Deci pentru interesul propriu, patronii sau realizatorii acestor emisiuni ne vor invata cum putem sa ne desfiintam ca natiune, cum putem sa ne injosim ca oameni si cum putem sa ne lovim pe la spatecu barosul.
Dar nu se intreaba cum anumite popoare au ajuns lideri mondiali, cum au reusit sa se dezvolte economic si cum toate capetele luminate de la noi din tara au fugit sa aduca prosperitate altor popoare. Am putea si noi sa ne schimbam perceptia despre viata , am putea sa ne intarim psihic si sa redobandim dorinta de munca , pentru a ajunge la progres.
Cine a creat acest sistem diabolic in care traim ?
Niste minti luminate dar pline de darul lacomiei , care au uitat masura , care incearca sa ne subjuge dorintelor lor urate furand tara cu acte in regula.
Pai cine a facut legile acestea cu doua taisuri? Ei si pentru ei . Ar trebui sa se uneasca femeile adevaraate sa formeze un partid , stiu sigur ca ele sunt mult mai bataioase si mai cinstite decat adunatura acesta de tradatori .

Niciun comentariu: